Nye husdyr på Hækbæk

Så er der kommet husdyr på Hækbæk, ja flere tusinde. De mæsker sig i mælkebøtterne og de tæt ved liggende rapsmarker. Her samler de pollen og honning, til stadet. Det var ellers først til næste år, at vi skulle have haft bier, men der opstod en god mulighed for at erhverve en familie og 2 stader. De skal her i løbet af sommeren opformeres så vi har 2-3 nye små bi-familier inden vinteren.

Jamen, der er jo også æbletræerne, ikke flere tusinde men omkring 1500 stk. samt 100 pæretræer og kirsebærtræer som alle blev podet i begyndelsen af marts måned. De står nu allesammen i planteskolen og venter på at komme ud på deres blivested i plantagen.

 

2 tanker om “Nye husdyr på Hækbæk”

  1. En lidt sen kommentar, men er rigtig spændende med bierne, selvom jeg ikke bryder mig så meget om dem. Jeg glæder mig til at høre mere og se hvad de fantastiske små kæledyr kan gøre for gården 🙂

Skriv et svar