Honninghøsten er i hus

Solsikken nød sommeren

Så har vi slynget honning for sidste gang i år og man må sige at bierne har været rigtig flittige, også selv om det har været en rekordvarm sommer, hvor de ydermere skulle arbejde for at holde stadets temperatur nede. Vi har dyrket lidt sukkermajs og løg her  i sommer, mest for at se hvor meget arbejde det kræver og om det kan forliges med produktionen af æbler.

I maj måned såede vi  jægermajs på et stykke, men da der sidenhen ikke kom nogen regn,  så blev de slet ikke til noget. Næste år prøver vi måske igen. Derimod er æbletræerne vi podede i foråret kommet godt i vej, men de er selvfølgelig også blevet vandet hele sommeren. Sidste års træer, ja nogle er over 2 m høje, står nu og venter på at blive plantet ud, men der skal meget mere regn til før end det kan ske. Vi har siden 1. maj kun fået 89 mm. regn og er altså i underskud med hele 130 mm, som gerne må komme her i september.

Vi er også kommet på “facebook” men det er begrænset hvad der sker der!

 

Skriv et svar