Forventninger til året

Så er der fyldt op med æbletræer i rækkerne og det eneste der nu mangler er at få renset for sten og luget, så det bliver nemmere at holde rent for ukrudt resten af året. Der er blevet podet reservetræer og træer til at sælge, men de fylder ikke ret meget i børnehaven så her bliver plantet kål i stedet for nypodede træer.

Der er lagt Kartofler og sat løg – Jordbærrækkerne er luget så vi venter bare på vejret arter sig uden nattefrost når æbletræerne begynder at blomstre, her først i maj. Men jeg vil tro at det hele bliver lidt senere i år på grund af det kolde vejr.

Vi har et dræn som driller og her til sommer sætter vi en ny rensebrønd ned, hvor den gamle “Hækbæk” i sin tid løb. Ellers er vi i gang med et nyt kølerum så vi kan forlænge æblesæsonen med nogle måneder. Under udgravningen inde i huset dukker dukker der store sten op samt de gamle syldsten fra det ældste hus som Christen Eriksen byggede 1790erne.

Billedet er af vores martsvioler der er blevet hvide i år.